De Eenheid
Logo Logo

De gezellige decembermaand staat weer voor de deur. Sinterklaas met zijn gedichten en surprises. Kerstmis met cadeautjes onder de boom en kerstdiners. En natuurlijk Oud en Nieuw met oliebollen en champagne. Tijdens deze maand zijn er aangepaste openingstijden.

Lees verder

Heb jij een woning in De Eenheid? Dan ben je vast benieuwd naar je huisnummer. In dit overzicht zie je alle bouwnummers en de bijbehorende huisnummers en postcodes. Neem snel een kijkje, dan weet jij wat binnenkort jouw adres is!

Lees verder

Er zijn nog enkele tussenwoningen beschikbaar in De Eenheid vanaf €285.000 v.o.n. Met een woonoppervlakte van circa 148 m2 en 3 slaapkamers op de 1e verdieping kun je écht groots wonen. En wist je dat je voor een meerprijs van €6.969 maar liefst 2 extra (slaap)kamers op de 2e verdieping laat bouwen?

Lees verder

De eengezinswoningen van De Eenheid bieden je alle comfort die je van een nieuwbouwwoning mag verwachten. Ruim van opzet met tuin, goed geïsoleerd, gasloos en voorzien van vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping, waardoor je woning duurzaam en toekomstbestendig is. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar! Kom op Zaterdag 5 oktober van 11.00 tot 15.00 naar de Woon-dag!

Lees verder

De verkoop van De Eenheid is gestart en vrijdag 26 juli hebben alle inschrijvers te horen gekregen of zij een optie op een woning hebben. Er staan ondertussen al heel wat woningen onder optie, maar er zijn nog een aantal bouwnummers beschikbaar! Interesse?

Lees verder

Vandaag wordt bekend gemaakt aan de inschrijvers van De Eenheid of zij een woning toegewezen hebben gekregen. Wat komt er daarna allemaal op je af?

Lees verder

De huizen, appartementen en maisonnettes in nieuwbouwproject De Eenheid zijn nu in verkoop! Je hebt nog tot donderdag 25 juli 17.00 uur om je online in te schrijven voor de woningen.

Lees verder

Woensdag 10 juli om 17.00 uur start de verkoop van nieuwbouwproject De Eenheid. Voor de woningen kun je je online inschrijven via je persoonlijke account. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat en wat je moet doen om in aanmerking te komen voor een woning? Lees dan snel verder!

Lees verder

Op woensdag 10 juli start de verkoop van de woningen in nieuwbouwproject De Eenheid. De inschrijving gaat volledig digitaal en start om 17.00 uur. Heb je nog vragen die je graag face to face wilt stellen? Kom dan naar de inloopavond op donderdag 11 juli van 18.00 tot 19.30 uur.

Lees verder

Waar komt jouw bank te staan? Wij helpen je vast een handje om dat te bepalen! We hebben de plattegronden vast voor je ingekleurd en aangekleed. Dan heb je vast een goed beeld van hoe je jouw nieuwe woning kunt indelen!

Lees verder

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.