De Eenheid
Logo Logo

De nieuwbouwwoningen in De Eenheid worden niet meer aangesloten op het gasnet. Gelukkig zijn er hele comfortabele en duurzame alternatieven om je woning en water te verwarmen! Bijvoorbeeld via het warmtenet! Heb je een nieuwbouwwoning in De Eenheid op het oog die wordt aangesloten op het warmtenet? Bekijk dan de animatie waarin schematisch wordt uitgelegd wat dit inhoudt voor jouw nieuwbouwwoning!

Lees verder

Op zoek naar een nieuwbouw woning of appartement in Lelystad? Zoek niet verder, in "De Eenheid" komen 20 ééngezinswoningen, 4 maisonnettes en 2 appartementen . Voor elke woonwens een passend passende woning.

Lees verder

Hoe handig is het om alle info van één of meerdere nieuwbouwprojecten op 1 plek te kunnen terugvinden? Dat kan via je eigen Mijn Eigen Huis account.

Lees verder

Kies voor een nieuwbouwappartement of een nieuwbouwwoning. Je koopt toch ook geen derdehands schoenen? Kun je die op het oog gekke vergelijking maken? Wij denken van wel. De meeste mensen kopen het liefst iets wat nieuw is. Een nieuwe auto, een nieuwe computer. Een nieuwe broek of een nieuw paar schoenen. En dat geldt, als je het ons vraagt, ook voor een nieuwbouwwoning.

Lees verder

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.