De Eenheid
Logo Logo

Wordt 2020 het jaar dat je je gaat oriënteren op een nieuwe gezinswoning of heb je misschien al een nieuwbouwwoning gekocht? Wat je nieuwbouwplannen ook zijn, we wensen je een gelukkig woonjaar toe!

Lees verder

Goed nieuws voor de kopers van een woning in De Eenheid. Alle opschortende voorwaarden zoals opgenomen in de aannemingsovereenkomst zijn vervuld en de bouw gaat na de kerstvakantie van start. Dit betekent dat je als koper binnenkort naar de notaris kunt.

Lees verder

Wie een woning koopt, kan een hypotheek afsluiten met NHG. Dit kan tot een bepaald bedrag, ook wel de kostengrens of NHG-grens genoemd. In 2020 wordt de premie verlaagd naar 0,9 naar 0,7% en tegelijkertijd gaat de kostengrens van € 290.000 omhoog naar € 310.000.

Lees verder

Er zijn nog enkele tussenwoningen beschikbaar in De Eenheid vanaf €285.000 v.o.n. Met een woonoppervlakte van circa 148 m2 en 3 slaapkamers op de 1e verdieping kun je écht groots wonen. En wist je dat je voor een meerprijs van €6.969 maar liefst 2 extra (slaap)kamers op de 2e verdieping laat bouwen? Wij hebben 10 tips voor de inrichting van een extra kamer!

Lees verder

De gezellige decembermaand staat weer voor de deur. Sinterklaas met zijn gedichten en surprises. Kerstmis met cadeautjes onder de boom en kerstdiners. En natuurlijk Oud en Nieuw met oliebollen en champagne. Tijdens deze maand zijn er aangepaste openingstijden.

Lees verder

Heb jij een woning in De Eenheid? Dan ben je vast benieuwd naar je huisnummer. In dit overzicht zie je alle bouwnummers en de bijbehorende huisnummers en postcodes. Neem snel een kijkje, dan weet jij wat binnenkort jouw adres is!

Lees verder

De eengezinswoningen van De Eenheid bieden je alle comfort die je van een nieuwbouwwoning mag verwachten. Ruim van opzet met tuin, goed geïsoleerd, gasloos en voorzien van vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping, waardoor je woning duurzaam en toekomstbestendig is. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar! Kom op Zaterdag 5 oktober van 11.00 tot 15.00 naar de Woon-dag!

Lees verder

De verkoop van De Eenheid is gestart en vrijdag 26 juli hebben alle inschrijvers te horen gekregen of zij een optie op een woning hebben. Er staan ondertussen al heel wat woningen onder optie, maar er zijn nog een aantal bouwnummers beschikbaar! Interesse?

Lees verder

Vandaag wordt bekend gemaakt aan de inschrijvers van De Eenheid of zij een woning toegewezen hebben gekregen. Wat komt er daarna allemaal op je af?

Lees verder

De huizen, appartementen en maisonnettes in nieuwbouwproject De Eenheid zijn nu in verkoop! Je hebt nog tot donderdag 25 juli 17.00 uur om je online in te schrijven voor de woningen.

Lees verder

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.