10 tips voor de inrichting van een extra kamer

13 december '19

Er zijn nog enkele tussenwoningen beschikbaar in De Eenheid vanaf €285.000 v.o.n. Met een woonoppervlakte van circa 148 m2 en 3 slaapkamers op de 1e verdieping kun je écht groots wonen. En wist je dat je voor een meerprijs van €6.969 maar liefst 2 extra (slaap)kamers op de 2e verdieping laat bouwen?

Of je nu regelmatig logees ontvangt of wat extra ruimte wilt voor bijvoorbeeld een werkkamer of gameroom, met een extra kamer kun je alle kanten op! Laat je inspireren door deze 10 tips.

image alt

Game room

Zet een grote televisie neer met een Playstation en/of Xbox en maak het geheel af met zitzakken of een lekkere bank. Uren speelplezier gegarandeerd.

image alt

Logeerkamer

Zeg maar vaarwel tegen ongemakkelijke slaapmatjes, luchtbedden en stretchers. Vanaf nu slapen jouw logees lekker in een écht bed.

image alt

Inloopkast

Al je kleding netjes gesorteerd en in één oogopslag te zien? Maak dan een inloopkast! Bij winkels als IKEA vind je volop inspiratie.

image alt

Zen ruimte

Even helemaal niks? Ga dan voor een zen ruimte. Zet kalme muziek op en nestel je lekker met een goed boek of ga aan de slag met yoga of meditatie. Je telefoon kan dan mooi even op stil.

image alt

Thuiskantoor

Flexwerken wordt steeds populairder. Met een eigen thuiskantoor ontwijk jij de files en heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Dat is pas lekker werken.

image alt

Kinderspeelkamer

De kinderen kunnen naar hartenlust spelen en jij hebt geen (of in ieder geval een stuk minder) rondslingerend speelgoed in de woonkamer. Een win-win situatie.

image alt

Studio

Ben je creatief? Dan is een studio wellicht iets voor jou! Hier kun je bijvoorbeeld instrumenten in kwijt of benodigdheden voor hobby’s als schilderen, tekenen, breien of handwerken.

image alt

Urban jungle

Als je een lichte kamer (over) hebt, is dit een ideale uitvalbasis voor een urban jungle. Maak er een groene oase van met hangplanten, mooie potten en misschien zelfs een kleine boom!

image alt

Man cave

Nooit meer ruzie over de afstandsbediening. De mannen hebben nu alle ruimte voor een voetbalmiddag of dartavond.

image alt

Home gym

Uit bed rollen en binnen vijf minuten op de loopband, crosstrainer of aan de gewichten? Met je home gym kan het! Bijkomend pluspunt: geen zwetende onbekenden om je heen.

Ruimte voor iedereen

Of je nu een groot gezin hebt, regelmatig logees ontvangt of wat extra ruimte wilt voor bijvoorbeeld een werkkamer of gameroom, met je nieuwe woning in De Eenheid kun je alle kanten op! Bekijk hieronder twee ideeën voor de  (slaap)kamers op de 2e verdieping.

Links: twee logeerkamers
Rechts: game room en logeerkamer/werkkamer

Nieuwbouw Lelystad plattegrond extra kamer Eenheid
Nieuwbouw Lelystad plattegrond extra kamer Eenheid 2

In beide kamers heb je de mogelijkheid voor grote wandkasten, waardoor je spullen altijd uit het zicht zijn. Lekker opgeruimd! Er is een aparte waskamer met aansluitingen, deze wordt standaard opgeleverd. Er is hier meer dan voldoende ruimte voor een wasmachine, droger, (droog)rekken en eventuele kasten.

Iets vragen? Neem contact op
Welke woning kies je? Bekijk het aanbod