Bouwupdate De Eenheid december

17 december '20

De bouw van De Eenheid verloopt voorspoedig. Zijn de metselaars goed op weg. wordt het dakleer nog voor de kerst aangebracht. En zie je op de bouwfoto's onder andere de woningen van bouwnummer 13 t/m 16.

Vanaf de bouwplaats

De metselaars zijn goed op weg, bij de rijwoningen is het metselwerk nagenoeg gereed en zijn er ook al veel gevels gevoegd. Ook bij de 2-onder-1 kap woning is het metselwerk van de woning zo goed als klaar, wanneer deze gevoegd zijn, kan hierna begonnen worden met het metselen van de garages. In de woningen zijn inmiddels ook alle cementdekvloeren aangebracht. De appartementen/maisonettes zijn inmiddels op hoogte. Ze zijn hier inmiddels de gevels aan het metselen. Deze week zal het dakleer nog op de dakvloer worden aangebracht. Na de kerstvakantie zullen hier de trappen in de maisonnettes worden geplaatst. Hierna zal de trap/galerij aan aan de buitenzijde van de maisonnettes nog worden aangebracht. Daarnaast is de tegelzetter inmiddels ook druk bezig in de woningen, deze is nu bezig in het 2e blok rijwoningen. Wat betreft de nuts, hebben we positief bericht gehad.

Bouwupdate De Eenheid december
Bouwupdate De Eenheid december

Prognose bouw

De prognose wat betreft de oplevering is ongewijzigd ten opzichte van het laatste bericht van Mateboer. Wegens het bericht vanuit de Nuts ziet het er inderdaad naar uit dat het oplevering van de woningen in de 2e helft van het 1e kwartaal kan beginnen. De appartementen/maisonnettes zullen in het 2e kwartaal van 2021 worden opgeleverd. Bij de opleveringen wordt hoogst waarschijnlijk de huidige bouwvolgorde aangehouden worden, wat betekent dat de opleveringen beginnen bij bouwnummer 24. Er zal een x aantal woning per week worden opgeleverd. Het is dus niet zo dat alle 26 wooneenheden gelijktijdig worden opgeleverd.

Bouwupdate De Eenheid december
Bouwupdate De Eenheid december

Wintersluiting aannemer

Vanaf vrijdag 18 december 12 uur tot maandag 4 januari is Mateboer in verband met wintersluiting, gesloten. Op de bouw zullen geen werkzaamheden plaatsvinden en het kantoor van de aannemer is dan ook gesloten en dus telefonisch niet bereikbaar. Berichten welke in deze periode via volgjewoning worden verstuurd, zullen we vanaf 4 januari weer beantwoorden. 

Mateboer Groep BV wenst iedereen hele fijne feestdagen toe!!

Bereikbaarheid Team De Eenheid

Heb je toch nog vragen? Dan staat team De Eenheid voor je klaar ook tijdens de december maand. Let wel op we hebben aangepaste openingstijden.

Neem contact op
Wil je het laatste nieuws lezen? Ga naar het nieuwsoverzicht
Wil je ons bereiken? Bekijk de aangepaste openingstijden