100% verkocht

Opgeleverd

Nieuwbouw De Eenheid: wonen tussen stad en natuur

In Warande Lelystad ligt De Eenheid; een kleinschalig nieuwbouwproject op de grens van stad en natuur. Aan de ene kant ben je zo in de Oostvaardersplassen of bosgebied Hollandse Hout, aan de andere kant fiets je binnen 10 minuten naar het centrum van Lelystad. In De Eenheid zijn 20 eengezinswoningen, 4 maisonnettes, 2 appartementen en een tweekapper gerealiseerd. Alle woningen zijn inmiddels opgeleverd en bewoond.

Woningen met een vleugje kunst

De Eenheid is een onderdeel van de nieuwbouwwijk Warande, in het zuiden van Lelystad. In deze wijk krijgt iedere buurt zijn eigen sfeer. De architect van De Eenheid heeft zich laten inspireren door kunstschilder Piet Mondriaan. Dit zie je onder andere terug in de strakke, rechte lijnen, gecombineerd met gekleurde vlakken. Ieder huis heeft zijn eigen kleuraccent en dat geeft de wijk een vrolijke en zomerse uitstraling. De verkoop van de woningen in De Eenheid is gestart in juli 2019, in december ging de bouw van start en inmiddels is het hele project opgeleverd.

image alt

Duurzaam en groen wonen

Veel groen in de openbare ruimte van De Eenheid zorgt voor een aangenaam klimaat. Er zijn hagen als erfafscheidingen en ook de parkeerhofjes worden door groen omzoomd. En natuurlijk bieden de eengezinswoningen, maisonnettes, appartementen en 2 onder 1 kapwoningen van De Eenheid alle comfort die je mag verwachten van een nieuwbouwwoning. Ze zijn ruim van opzet, goed geïsoleerd, gasloos en voorzien van stadsverwarming. Hierdoor zijn alle woningen duurzaam en toekomstbestendig.