Grote zonnige tussenwoning uitgelicht!

24 maart '20

De meeste woningen in De Eenheid zijn inmiddels verkocht, er is nog maar één woningen beschikbaar. Namelijk, de ruime zonnige tussenwoning. 

Indeling

Deze grote zonnige tussenwoning herken je meteen aan de royale hal waardoor je het huis betreed. Vervolgens kom je in de zonnige woonkamer met aansluitend de open keuken, met een gezamenlijke oppervlakte van 34 m2. De keuken is aan de voorkant van het huis gesitueerd, zodat je vanuit de woonkamer optimaal van je tuin kunt genieten.

Op de 1e en 2e verdieping kun je, als je dat wilt, in totaal vijf slaapkamers kwijt. Of vier slaapkamers en een werkkamer, of een speelkamer, of een fitnesskamer, of een hobbykamer, of...waarschijnlijk heb je zelf ook nog wel ideeën.

De 1e verdieping bestaat uit drie slaapkamers, waarvan twee van 13,5 m2 en een van 7,4 m2, en een badkamer van 5,5 m2. Hierin is plaats voor een douche en een bad.

Op de 2e verdieping is voldoende ruimte voor nog twee slaapkamers van 13,5 m2 en een tweede badkamer. Hoe deze verdieping er uit komt te zien, bepaal je zelf . Op deze verdieping zit eveneens de wasmachineaansluiting. 

Achter in de tuin is een berging waarin je de fietsen, je tuingereedschap en dergelijke kwijt kunt.

Je auto parkeer op eigen terrein aan de achterzijde van de woning.

Afwerking

De tussenwoning van De Eenheid zal casco worden opgeleverd

Interesse?

Neem contact met ons op voor meer informatie en een persoonlijk gesprek. We staan je graag te woord.
Welkom in Lelystad, welkom in De Eenheid!

Contact
  Bekijk actueel aanbod
  Contact