Voor iedere woonwens een passende woning

9 mei '19

Op zoek naar een nieuwbouw woning of appartement in Lelystad? Zoek niet verder, in "De Eenheid" komen maar 18 ééngezinswoningen, 4 maisonnettes en 2 appartementen . Voor elke woonwens een passend passende woning. Waar ga jij voor?

Schrijf je in op jouw favoriete woningtype om straks in aanmerking te komen voor één van deze karakteristieke woningen.

image alt

Tussenwoning

Wie op zoek is naar veel ruimte, zal zeker geïnteresseerd zijn in één van de 10 tussenwoningen die in “De Eenheid” beschikbaar zijn. Deze woningen hebben allemaal een totale oppervlakte van ca. 148 m2 verdeeld over drie verdiepingen. Dat is veel! Dat begint al op de begane grond. Vanuit een royale hal kom je in de zonnige woonkamer met aansluitend de open keuken, met een gezamenlijke oppervlakte van 34 m2. De keuken is aan de voorkant van het huis gesitueerd, zodat je vanuit de woonkamer optimaal van je tuin kunt genieten.

Inschrijven
image alt

Hoekwoning

Wie op zoek is naar veel ruimte, zal zeker geïnteresseerd zijn in een van de 8 hoekwoningen die in “De Eenheid” beschikbaar zijn. Deze woningen hebben allemaal een totale oppervlakte van 144 m2 verdeeld over drie verdiepingen. Dat is veel! Dat begint al op de begane grond. Vanuit een royale hal kom je in de zonnige woonkamer met aansluitend de open keuken, met een gezamenlijke oppervlakte van 34 m2. De keuken is aan de voorkant van het huis gesitueerd, zodat je vanuit de woonkamer optimaal van je tuin kunt genieten.

Inschrijven
image alt

3-kamer appartement

De twee appartementen bevinden zich op de begane grond. Naast een woonkamer met open keuken van gezamenlijk totaal 28 m2, heb je hier de beschikking over twee slaapkamers (12 m2 en 6,5 m2), een badkamer met douche, apart toilet en een inpandige berging. Wonen in een appartement biedt veel gemak. Zo zijn alle kamers gelijkvloers en zijn de onderhoudskosten vaak lager dan bij een gewoon huis. Het bijzondere aan deze appartementen is dat je wel de beschikking hebt over een tuin, zo kun je toch lekker je kop koffie buiten opdrinken

Inschrijven
image alt

Maisonnette

Deze vier woningen bevinden zich op de 1e verdieping van het complex waarin ook de appartementen zitten. Deze “huisjes in een huis” bestaan uit twee verdiepingen en hebben een totaal oppervlakte van 69 m2. Op de 1e verdieping vind je de hal, toilet, woonkamer en open keuken. Op de 2e verdieping twee slaapkamers (13 m2 en 6,5 m2), een badkamer met douche en toilet en een berging.

Inschrijven
  Nieuws
  Planning