De Eenheid
Logo Logo

Planning "De Eenheid"

Achter de schermen is hard gewerkt aan de ontwikkeling en de verkoop van het project "De Eenheid". Zoals in de ‘hoera-brief’ is vermeld zijn de voorbereidingen voor de bouw gestart. De gesprekken met de kopers hebben inmiddels plaatsgevonden of de afspraken zijn gemaakt.

Ondanks enige vertraging in het voorbereidingstraject en de vergunningverlening, door bijvoorbeeld de stikstofdiscussie, is de start bouw van de woningen inmiddels definitief en gepland in het tweede kwartaal van 2020. De woningen en appartementen zullen naar verwachting in het vierde kwartaal van 2020 / eerste kwartaal 2021 worden opgeleverd

Interesse? Neem contact met ons op

Wil je straks ook wonen in 'De Eenheid'? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging. Indien je interesse hebt in een van de beschikbare woningen, kun je direct een optie nemen. Uiteraard kun je ook contact met ons opnemen voor vragen en/of meer informatie.

Contact

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.