De Eenheid
Logo Logo

De Eenheid - verkoop gestart

Deze huizen, appartementen en maisonnettes in De Eenheid zijn nu te koop. Zit jouw ideale woning erbij? Scroll naar beneden en lees hoe je 'm kan kopen!
Onderstaand nog even op een rijtje, om welke woningtypes het ook alweer gaat. Wil je de woningen nog eens goed bekijken? Doe dat dan op de pagina Woningen.

Mijn Eigen Huis

Wil je een woning kopen in De Eenheid? Dan heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. Je logt in, geeft jouw voorkeuren door en tenslotte wacht je de toewijzing af.

 • Stap 1

  Maak een Mijn Eigen Huis account aan

  Maak een Mijn Eigen Huis account aan. Nu de verkoop is gestart kun je direct beginnen met het doorgeven van jouw voorkeuren.

  Heb je nog geen account aangemaakt? Lees dan waarom dat nodig is en hoe je een account aanmaakt.

 • Stap 2

  Vul je gegevens aan en geef je voorkeuren door

  Geef jouw 5 favoriete bouwnummers door. Vul je persoonlijke gegevens aan en upload jouw financiele check.

 • Stap 3

  Wacht tenslotte de toewijzing af

  De inschrijving sluit op donderdag 25 juli 2019 om 17.00 uur. Na de inschrijfperiode ontvang je vrijdag 26 juli om 17.00 uur bericht over de toewijzing van de woningen. Dit doen we per mail of telefonisch, maar je kunt ook inloggen in jouw Mijn Eigen Huis-account om te zien of je een woning toegewezen hebt gekregen.


Alles over de woningen en het inschrijven

Op deze pagina vind je al heel veel documentatie van en over de woningen. Deze documenten vind je ook allemaal terug in jouw Mijn Eigen Huis-account. Je vindt dáár ook alle juridische documenten en aanvullende documentatie.

Wil je nog eens terug lezen hoe het volledige inschrijf- en toewijzingsproces in zijn werk gaat? Je leest het op de pagina Woning kopen.

Algemene verkoopstukken

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.